Xarrada informativa Banc de llibres

Aquest curs s’ha iniciat el projecte «Banc de Llibres» en la nostra escola, amb la finalitat principal de propiciar un estalvi substancial a les famílies i reutilitzar els manuals de cursos anteriors.

En el CEIP Antonio Armelles el projecte del banc de llibres s’ha dissenyat per a que beneficie a tot l’alumnat, des de infantil fins a 6è de Primària, distribuïts en tres grups en funció del % de manuals reutilitzables.

El Banc de Llibres consistix en reutilitzar els llibres que al final del curs es troben en bon estat, així com adquirir de manera col•lectiva la resta de manuals necessaris per a completar els lots de cada alumne que forme part del projecte, lo qual suposa una forma d’estalvi al mateix temps que es fomenta la cooperació entre les famílies.

Qualsevol alumne i/o alumna del CEIP Antonio Armelles pot beneficiar-se del programa, no obstant, les famílies sòcies de l’AMPA tindran una bonificació del 100% de la quota de gestió (20 €/alumne).

Si estàs interessat en que els teu/s fill/s formen aquest any part del projecte o si ja formes part però tens qualsevol dubte, t’esperem en la xarrada informativa que tindrà lloc el pròxim DIJOUS 11 DE JUNY DE 2015 a les 18:00 h en l’Edifici de Primària.
A continuació tindrà lloc l’assemblea general ordinària de final de curs, per lo que la xarrada serà de 18:00 a 19:00 h aproximadament, pel que es prega màxima puntualitat.

imagen charla banco libros


CHARLA INFORMATIVA BANCO DE LIBROS

Este curso se ha iniciado el proyecto «Banco de Libros» en nuestra escuela, con la finalidad principal de propiciar un ahorro sustancial a las familias y reutilizar los manuales de cursos anteriores.

En el CEIP Antonio Armelles el proyecto de banco de libros se ha diseñado en beneficio de todo el alumnado, desde infantil hasta 6º de Primaria, distribuidos en tres grupos en función del % de manuales reutilizables.

El Banco de Libros consiste en reutilizar los libros de texto que al final del curso se encuentren en buen estado, así como adquirir de manera colectiva el resto de manuales necesarios para completar los lotes de cada alumno que forme parte del proyecto, lo que supone una forma de ahorro a la vez que se fomenta la cooperación entre las familias.

Cualquier alumno y/o alumna del CEIP Antonio Armelles puede beneficiarse del programa, no obstante, las familias socias de la AMPA tendrán una bonificación del 100% de la cuota de gestión (20 €/alumno).

Si estás interesado en que tu/s hijo-a/os-as formen parte del proyecto o si ya formas parte pero tienes cualquier duda o quieres conocer las novedades para el próximo curso, te esperamos en la charla informativa que tendrá lugar el próximo JUEVES 11 DE JUNIO DE 2015 a las 18:00 h en el Edificio de Primaria.
A continuación tendrá lugar la asamblea general ordinária de final de curso, por lo que la charla será de 18:00 a 19:00 h aproximadamente por lo que se ruega máxima puntualidad.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.