Demà dijous 27, l’arranjament escolar al plenari municipal de Castelló

Representants de l’AMPA i del CEIP Antonio Armelles van mantenir divendres 21 una reunió amb el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Vicent Sales, per a tractar l’arranjament escolar del curs 2014-2015 publicat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que inclou la supressió d’una línia en valencià al centre.

D’altra banda, els grups municipals del PSPV-PSOEBloc-Compromís i la regidora d’Esquerra Unida han presentat mocions contra l’arranjament escolar i per tal de propiciar un debat al plenari de l’Ajuntament que tindrà lloc demà dijous 27 a les 11 h. Al seu torn, el grup del PP presentarà una esmena a la totalitat en laq que també s’inclourà la petició del CEIP Antonio Armelles. Des de les escoles implicades es fa una crida als pares i mares interessats a assistir al plenari per a defensar l’educació pública. Per a fer-ho, han de presentar-se a l’Ajuntament a les 10.30 h, identificats amb el DNI.

————–

MAÑANA JUEVES 27, EL ARREGLO ESCOLAR EN EL PLENO MUNICIPAL DE CASTELLÓN

Representantes de la AMPA y del CEIP Antonio Armelles mantuvieron el pasado viernes 21 una reunión con el concejal de Educación del Ayuntamiento de Castellón, Vicent Sales, para tratar el arreglo escolar del curso 2014-2015 publicado por la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, que incluye la supresión de una línea en valenciano en el centro.

Por otra parte, los grupos municipales del PSPV-PSOEBloc-Compromís i la concejal de Esquerra Unida presentaron sendas mociones contra el arreglo escolar, para propiciar un debate en el pleno del Ayuntamiento que tendrá lugar el próximo jueves 27 a las 11 h. Por su parte, el grupo del PP presentará una enmienda a la totalidad en la que también se recogerá la petición del CEIP Antonio Armelles. Des de los colegios implicados se hace un llamamiento a los padres y madres interesados a asistir al pleno para defender la educación pública. Para hacerlo, deben presentarse en el Ayuntamiento a las 10.30 h identificados con su DNI.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.