Participació en actes de la Magdalena 2017

Enguany les Festes de la Magdalena se celebraran del 18 al 26 de març. Un any més, participarem a peu en els actes de la Cavalcada Infantil (Pregó) i de la Ofrena de Flors que tindran lloc els dies 20 i 25 de març respectivament.

Atès que tenim limitat el nombre de places, es restringeix la participació en aquests actes als alumnes socis/es de l’AMPA.

S’ha enviat un correu electrònic a totes les famílies sòcies de l’AMPA amb la informació i documentació que han de presentar en el cas d’estar interessats a participar en estos actes magdaleners. Si algu no ho ha rebut, posar-vos en contacte amb l’AMPA per a comprovar les dades d’enviament, no obstant teniu còpia de la circular i de l’autorització en el tauler d’anuncis en l’entrada de l’edifici de primària.

En el cas d’estar interessats a participar, heu de deixar la documentació en la bústia de l’AMPA, fins al dimarts 17 de gener.

***************************************

PARTICIPACIÓN EN ACTOS DE LA MAGDALENA 2017

Este año las Fiestas de la Magdalena se celebrarán del 18 de marzo al 26 de marzo. Un año más, participaremos a pie en los actos de la Cabalgata Infantil (Pregón) y de la Ofrenda de Flores que se celebrarán los días 20 y 25 de marzo respectivamente.

Dado que tenemos plazas limitadas, se restringe la participación en estos actos a los alumnos/as socios de la AMPA.

Se ha remitido un correo electrónico a todas las familias socias de la AMPA con la información y documentación que deben presentar en el caso de estar interesados en participar en estos actos magdaleneros. Si alguno no lo ha recibido, poneros en contacto con la AMPA para comprobar los datos de envío, no obstante tenéis copia de la circular y de la autorización debajo del tablón de anuncios en la entrada del edificio de primaria.

En el caso de estar interesados en participar, debéis dejar la documentación en el buzón de la AMPA, hasta el martes 17 de enero.