L’any de Lucía, l’any de l’Armelles

Lucía Burguete Alcaide és Reina Infantil de les festes de la Magdalena 2018, la representant de tots els xiquets i xiquetes de Castelló aquesta setmana. Però la resta de l’any és, també i sobretot, una xiqueta com qualsevol altra, que comparteix l’aula de 5è C de Primària al CEIP Antonio Armelles. I és per això que hui, dilluns 5 de març de 2018, Lucía ha rebut un homenatge molt especial del seus companys, de tota la comunitat escolar de l’Armelles, a través de l’AMPA de l’escola.

Des de la tribuna d’autoritats situada a la Porta del Sol, Lucía s’ha vist sorpresa per la participació de la seua escola a la Cavalcada Infantil de les festes. Passada la una del migdia, ha arribat l’estendard de l’Armelles davant del Reial Casino Antic de Castelló, i all

í dos companys de la Reina li han fet lliurament d’un pergamí commemoratiu del moment i d’un globus amb la seua imatge oficial i la llegenda ‘L’any de Lucía, l’Any de l’Armelles’.

Però ahí no havien acabat les sorpreses per a Lucía i per al públic allí congregat. Un company de la seua classe li ha dit a la Reina que deixara volar la imaginació i, dit i fet, els xiquets i xiquetes de l’escola han alliberat simultàniament a l’aire de Castelló més de 40 globus iguals al que ha rebut la Reina Infantil, davant l’exclamació admirada (“oooooooohhh”) de tota la Porta del Sol.

En definitiva, un moment màgic en un any molt especial per a l’Armelles, simbolitzat en la persona de Lucía Burguete Alcaide. Una xiqueta amb un gran protagonisme aquesta setmana, però també i sobretot, una xiqueta més que estudia a l’escola pública de Castelló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.