Interesant curs de tecnologies emergents a l’educació. 4 març

Dimarts que ve, 4 de març, a les 18 hores, es realitzarà una xerrada, dins del programa d’Escola de Mares i Pares de FAPA Castelló, en l’aula de Música de l’edifici de Primària del CEIP Antonio Armelles. Aquesta xerrada, que porta per nom “Tecnologies emergents aplicades a l’educació”, té com a objectiu proporcionar als pares i mares els coneixements necessaris de les múltiples aplicacions que milloren els aprenentatges en les aules, presentant-se com una oportunitat per a millorar coneixements.
La xerrada, que impartirà la formadora Macarena González, té una durada aproximada de dues hores, i és totalment GRATUÏTA. A més l’AMPA proporciona un servei de ludoteca per a facilitar l’assistència de totes les famílies.

La inscripció pot fer-se per correu electrònic, indicant nom i cognoms de les persones assistents, telèfon i correu electrònic, així com si necessitarà el servei de ludoteca.

És important la participació i assistència per a garantir la continuïtat de l’Escola de mares y pares.

—–

El próximo martes, 4 de marzo, a las 18 horas, se realizará una charla, dentro del programa de Escuela de Madres y Padres de Fapa Castelló, en el aula de Música del edificio de Primaria del CEIP Antonio Armelles. Dicha charla, que lleva por nombre “Tecnologías emergentes aplicadas a la educación”, tiene como objetivo proporcionar a los padres y madres los conocimientos necesarios de las múltiples aplicaciones que mejoran los aprendizajes en las aulas, presentándose como una oportunidad para mejorar conocimientos.

La charla, que impartirá la formadora Macarena González, tiene una duración aproximada de dos horas, y es totalmente GRATUITA. Además la AMPA proporciona un servicio de ludoteca para facilitar la asistencia de todas las familias.

La inscripción puede hacerse por correo electrónico, indicando nombre y apellidos de las personas asistentes, teléfono y correo electrónico, así como si necesitará el servicio de ludoteca.

Es importante la participación y asistencia para garantizar la continuidad de la Escuela de madres y padres.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.