Festa de Carnaval

El proper 28 de febrer de 2014 el nostre col·legi celebra la festa de CARNAVAL amb diferents activitats que començaran a les 15:20 hores, aproximadament, amb una rua pel carrer de tot l’alumnat del centre, amb el tema UN ARMELLES DE CINE.

 

El recorregut de la rua tindrà lloc pels carrers: Illa Baleato (eixida de l’alumnat de PRIMÀRIA per la porta que dóna a aquest carrer), continuarà en direcció al Col·legi Estepar, seguirà pel carrer Manuel Azaña, girarà cap al carrer Riu Adra, i es tornarà cap al nostre centre  passant pel carrer Riu Xúquer i entrant per la mateixa porta de l’eixida.

 

L’alumnat d’INFANTIL eixirà a la vorera, voran passar tota la rua i, a continuació, també circularà pel carrer Illa Baleato fins a arribar al Col·legi Estepar. Després tornaran tots a l’edifici d’Infantil pel mateix carrer, i assistiran a un espectacle amb cançons i jocs organitzat per l’AMPA, que també els oferirà el berenar que repartiran a continuació i del qual també gaudirà tot l’alumnat de PRIMÀRIA.

 

L’alumnat de PRIMÀRIA, quan acabi la rua, assistirà a un espectacle organitzat per algunes classes del centre que ballaran, després berenaran, i posteriorment tindrà lloc l’ENTERRAMENT DE LA SARDINA, organitzat pels alumnes de 6è DE PRIMÀRIA.

 

—–

 

El próximo viernes, 28 de febrero de 2014, nuestro colegio celebra la fiesta de CARNAVAL con diversas actividades que comenzarán a las 15:20 horas, aproximadamente, con un desfile en la calle de todo el alumnado del centro, bajo el lema UN ARMELLES DE CINE.


El recorrido del desfile tendrá lugar por las siguientes calles: Illa Baleato (salida de los alumnos de PRIMARIA por la puerta que da a esta calle), continuará en dirección al Colegio Estepar, seguirá por la calle Manuel Azaña, dará la vuelta por la calle Río Adra, y se girará en dirección a nuestro centro, pasando por la calle Río Júcar y entrando por la misma puerta de salida.

 

El alumnado de INFANTIL saldrá a la acera, verá pasar todo el desfile y, a continuación, desfilará por la calle Illa Baleato hasta llegar al Colegio Estepar. Después regresarán todos al edificio de Infantil por la misma calle, y asistirán a un espectáculo con canciones y juegos organizado por el AMPA, que también les ofrece la merienda posterior, de la que también disfrutarán los alumnos de PRIMARIA.

 

El alumnado de PRIMARIA, cuando vuelva del desfile, asistirá a un espectáculo organizado por algunas clases que bailarán, después merendarán  todos, y posteriormente tendrá lugar el ENTIERRO DE LA SARDINA, organizado por los alumnos y las alumnas de 6º DE PRIMARIA.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.