ESCOLETES DE MAGDALENA I PASQUA 2017

CEIP Antonio Armelles

L’AMPA del CEIP Antonio Armelles promou l’Escoleta de Magdalena i Paqua 2017.

Al document adjunt trobareu tots els detalls d’aquestes escoletes, que seràn desenvolupades per Animatemps, així com l’inscripció corresponent. Si no teniu opció d’imprimir el document, podeu agafar un en paper al tauló d’anuncis de l’edifici de primaria.

La data màxima d’inscripció per a l’escoleta de Magdalena serà el dimecres 16 de març a les 17.00 h. Per a Pasqua s’obrirà un altre termini d’inscripció durant el mes d’abril, encara que si ja sabeu que us interesa, ja podeu també fer l’inscripció dels vostres fills i filles. Hi ha preus especials per a packs de dues escoletes.

Moltes gràcies i bones festes!

Full d’inscripció
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

‘ESCOLETAS’ DE MAGDALENA Y PASCUA 2017

CEIP Antonio Armelles

La AMPA del CEIP Antonio Armelles promueve la ‘Escoleta’ de Magdalena y Pascua 2017.

En el documento adjunto encontrareis todos los detalles de estas escuelas vacacionales, que serán desarrolladas por Animatemps, así como la inscripción correspondiente. Si no tenéis opción de imprimir el documento, podéis coger uno en papel que estará disponible a partir de mañana en el tablón de anuncios del edificio de primaria.

La fecha máxima de inscripción para la «escoleta» de Magdalena será el miércoles 16 de marzo a las 17.00 h. Para Pascua se abrirá otro plazo de inscripción durante el mes de abril, aunque si ya sabéis que os interesa, ya podéis también hacer la inscripción de vuestros hijos e hijas. hay precios especiales para el pack de las dos escuelas vacacionales.

Muchas gracias y felices fiestas!

Hoja de inscripción