Dimecres 6 de febrer, manifestació a Maria Agustina

La FAPA Castelló Penyagolosa ens informa que aquest dimecres, 6 de febrer, hi ha convocada una manifestació contra la LOMQE (nova llei orgànica d’educació), organitzada per les diferents organitzacions d’estudiants (SEPC, Síndic d’Estudiants i CIC) i a la qual estan convidats tots els sectors de la comunitat educativa.
La manifestació eixirà des de la Plaça Mª Agustina, a les 18,30 hores, i arribarà fins a la Direcció territorial de Castelló, en l’avinguda del Mar, passant pel centre de la ciutat.
La LOMQE ens afecta a tots els sectors de l’ensenyament, per la qual cosa cal que totes les persones que estem per l’ensenyament públic ens unim.

———————————

DIMECRES, 6 DE FEBRER, MANIFESTACIÓ A MARIA AGUSTINA

La FAPA Castelló Penyagolosa nos informa de que este miércoles, 6 de febrero, hay convocada una manifestación contra la LOMCE (nueva ley orgànica de educación), organizada por las diferentes organizaciones de estudiantes (SEPC, Síndic d’Estudiants y CIC) y a la que están invitados todos los sectores de la comunidad educativa.

La manifestación saldrá desde la Plaza Mª Agustina, a las 18,30 horas, y llegará hasta la Dirección Territorial de Castellón, en la avenida del Mar, pasando por el centro de la ciudad.

La LOMCE nos afecta a todos los sectores de la enseñanza, por lo cual se necesita la unión de todas las personas vinculadas a la enseñanza pública.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.