Dijous 15 de novembre, xerrada «Educar en valors, implicació i esforç»

L’AMPA ofereix als pares i les mares del CEIP Antonio Armelles una sèrie de cursos totalment gratuïts finançats per la FAPA Castelló-Penyagolosa. El primer d’aquest curs tindrà lloc a l’aula de Música de l’edifici de Primària el pròxim 15 de novembre a les 18.30 h i el seu títol serà:

Educar en valors: implicació i esforç

Es tracta d’una xerrada sobre el foment de l’autonomia i la responsabilitat, les relacions socials i familiars i la millora del rendiment acadèmic, amb pautes perquè els nostres fills afronten amb més preparació un món cada vegada més competitiu. La xerrada tindrà una durada aproximada de 2 hores i serà impartida pel formador Ferran Martínez.

Us podeu inscriure enviant un missatge a amparmelles@gmail.com. L’AMPA ofereix servei de ludoteca per a les filles i els fills de les persones assistents que ho precisen i així ho indiquen en inscriure’s.

————

JUEVES 15 DE NOVEMBRE, CHARLA «EDUCAR EN VALORES: IMPLICACIÓN Y ESFUERZO»

La AMPA ofrece a los padres y madres del CEIP Antonio Armelles una serie de cursos totalmente gratuitos financiados por la FAPA Castelló-Penyagolosa. El primero de este curso tendrá lugar en el aula de Música del edificio de Primària el próximo 15 de noviembre a las 18.30 h, y su título será:

Educar en valores: implicación y esfuerzo

Se trata de una charla sobre el fomento de la autonomía y la responsabilidad, las relaciones sociales y familiares y la mejora del rendimiento académico, con pautas para que nuestros hijos afronten con más preparación un mundo cada vez más competitivo. La charla tendrá una duración aproximada de 2 horas y será impartida por el formador Ferran Martínez.

Os podéis inscribir enviando un mensaje a amparmelles@gmail.com. La AMPA ofrece servicio de ludoteca para los hijos e hijas de las personas asistentes que lo necesiten y así lo indiquen al inscribirse.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.