Curs: dèficit d’atenció: què és?; implicació familiar i escolar. 10 abril 2014

L’AMPA ofereix a les mares i els pares del CEIP Antonio Armelles una sèrie de cursos totalment gratuïts finançats per la FAPA Castelló-Penyagolosa. El segon d’aquests cursos serà:

DÈFICIT D’ATENCIÓ: QUÈ ÉS?; IMPLICACIÓ FAMILIAR I ESCOLAR. (10 abril 2014 – 18 :00)

Xerrada per a donar la informació, i ferramentes, necessàries perquè els pares/mares puguen identificar, diferenciar i gestionar, si eixe dèficit és una simple actitud del xiquet/a o es troba dins de la simptomatologia d’un TDH amb o sense Hiperactivitat, el qual s’estima que ho patixel 5% de la població infanto-juvenil.

La xerrada, que impartirà la formadora Charo Díez en l’aula de Música de l’edifici de Primària del CEIP Antonio Armelles a les 18:00, té una durada aproximada de dues hores, i és totalment GRATUÏTA. A més l’AMPA proporciona un servei de ludoteca per a facilitar l’assistència de totes les famílies.

La inscripció pot fer-se per correu electrònic, indicant nom i cognoms de les persones assistents, telèfon i correu electrònic, així com si necessitarà el servei de ludoteca.

És important la participació i assistència per a garantir la continuïtat de l’Escola de mares y pares.

——–

La AMPA ofrece a las madres y los padres del CEIP Antonio Armelles una serie de cursos totalmente gratuitos financiados por la FAPA Castelló- Penyagolosa. El segundo de estos cursos será:

DÉFICIT DE ATENCIÓN: ¿QUÉ ES?; IMPLICACIÓN FAMILIAR Y ESCOLAR. (10 abril 2014 – 18 :00)

– Charla para dar la información y herramientas necesarias para que los padres/madres puedan identificar, diferenciar y gestionar, si ese déficit es una simple actitud del niño/a o se encuentra dentro de la sintomatología de un TDH con o sin Hiperactividad, el cual se estima que lo padece el 5% de la población infanto-juvenil.

La charla, que impartirá la formadora Charo Díez en el aula de Música del edificio de Primaria del CEIP Antonio Armelles a las 18:00, tiene una duración aproximada de dos horas, y es totalmente GRATUITA. Además la AMPA proporciona un servicio de ludoteca para facilitar la asistencia de todas las familias.

La inscripción puede hacerse por correo electrónico, indicando nombre y apellidos de las personas asistentes, teléfono y correo electrónico, así como si necesitará el servicio de ludoteca.

Es importante la participación y asistencia para garantizar la continuidad de la Escuela de madres y padres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.