Convocatòria de Vaga – 24 d’Octubre

Benvolguda família,

La Plataforma Estatal per l’Escola Pública ha convocat una vaga el proper dijous 24 d’octubre, per tal d’intentar aturar les mesures regressives dels governs estatal i autonòmic en l’àmbit educatiu.

La vaga forma part d’un calendari de mobilitzacions i per segona vegada es convoca conjuntament per tota la comunitat educativa: mares i pares, docents i alumnat des d’Educació Infantil fins a la Universitat i adults.

La FAPA Castelló Penyagolosa, federació a la qual pertany la nostra AMPA, també s’ha adherit a aquesta convocatòria.

Per les raons exposades,

Fem una crida especial a les famílies perquè s’unisquen el dia 24 d’octubre a una vaga de mares i pares, consistent en buidar els centres educatius, deixant de portar eixe dia a l’escola a les nostres filles i als nostres fills per tal de defensar els seus drets.

Tanmateix, hi ha convocada una manifestació per a aquest mateix dia a les 18:30 en la Plaça Maria Agustina, os animem a que hi participeu i os convoquem a les 18:00 a la porta de la Diputació situada a la Plaça de Les Aules per representar als nostres fills i filles en la protesta.

—————————————————

CONVOCATORIA DE HUELGA – 24 DE OCTUBRE

Estimada familia,

La Plataforma Estatal por la Escuela Pública ha convocado una huelga el próximo jueves 24 de octubre, para intentar detener las medidas regresivas de los gobiernos estatal y autonómico en el ámbito educativo.

La huelga forma parte de un calendario de movilizaciones y por segunda vez se convoca conjuntamente por toda la comunidad educativa: madres y padres, docentes y alumnado desde Educación Infantil hasta la Universidad y adultos.

La FAPA Castelló Penyagolosa, federación a la que pertence nuestra AMPA, también se ha unido a esta convocatoria.

Por las razones expuestas,

Hacemos un llamamiento especial a las familias para que se unan el día 24 de octubre a una huelga de madres y padres, consistente en vaciar los centros educativos, dejando de llevar ese día al colegio a nuestros hijos e hijas para defender sus derechos.

Asimismo,  se ha convocado una manifestación para este mismo día a las 18:30 en la Plaza María Agustina, os animamos a que participéis y os convocamos a las 18:00 en la puerta de la Diputación situada en la Plaza de Les Aules para representar a nuestros hijos e hijas en la protesta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.