CONCURS DE DIBUIX «LA FESTA DEL LLIBRE»

Com a cloenda dels Actes del Dia del Llibre convoquem amb aquesta circular un concurs de dibuix sobre la Festa del Llibre. Aquesta convocatòria està dirigida als alumnes i les alumnes que siguen socis de l’AMPA en el present curs escolar 2014-2015.

El termini per a presentar els dibuixos finalitzarà dilluns 18 de maig de 2015. Els mestres i les Mestres seran els encarregats d’arreplegar els dibuixos i el lliurament de premis tindrà lloc divendres 22 de maig de 2015.

 

Bases del concurs de dibuix “La Festa del llibre”

 1. Aquest concurs s’adreça als alumnes i les alumnes que siguen socis de l’AMPA del CEIP Antonio Armelles en el present curs escolar 2014-2015.
 2. Cada participant podrà presentar un únic dibuix.
 3. La temàtica del dibuix serà al voltant de la festa del llibre, dia del llibre o el llibre en general.
 4. Els dibuixos deuran ser realitzats per els xiquets i xiquetes, sense ajuda de ningun adult.
 5. El format del dibuix serà un full en blanc DINA4.
 6. Cada dibuix anirà acompanyat d’un títol per la part de davant amb el curs i la classe del xiquet o xiqueta.
 7. En els dibuixos presentats no figurarà el nom. Qualsevol referència de l’autor o autora en el mateix dibuix podrà ser motiu d’eliminació.
 8. Juntament amb el dibuix, haurà de lliurar-se un sobre tancat amb el nom del xiquet en el seu interior. En el sobre s’escriurà el títol del dibuix i el curs i classe.
 9. El termini de recollida de dibuixos serà fins dilluns 18 de maig. Els dibuixos seran lliurats al professorat.
 10. Els dibuixos presentats seran revisats i premiats en funció de la seua originalitat i la seua qualitat tècnica i artística, tenint en compte l’edat dels xiquets i xiquetes.
 11. El jurat del concurs de dibuix estarà format per una representació del CEIP Antonio Armelles i de l’AMPA. El seu veredicte serà inapel•lable.
 12. El lliurament de premis tindrà lloc divendres 22 de maig de 2015. Els premis es distribuiran en diferents categories en funció a l’edat dels xiquets i xiquetes.
 13. Els guanyadors se publicaran al Facebook de l’AMPA el divendres 22 de maig de 2015. www.facebook.com/amparmelles
 14. El dibuix guanyador del últim cicle de primària (5è i 6è), serà l’ imatge de la II Festa del LLibre en 2016.

 

Volem agrair a les empreses AUR-ART, TURIART i ALOHA Mental Arithmetic la seua col·laboració en aquest Concurs de dibuix “La festa del Llibre” mitjançant l’aportació dels premis.

Els premis es distribuiran de la següent manera:

– INFANTIL

Els dos millors dibuixos presentats per els xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5 (INFANTIL) seran premiats amb UN BONO FAMILIAR                   GRATUÏT (2 ADULTS + 2 XIQUETS) PER A LA RUTA DE TOMBATOSSALS que organitza TURIART.

– PRIMÀRIA

– El millor dibuix presentat per els xiquets i xiquetes de 1er i 2on de primària serà premiat amb UN BONO ANUAL GRATUÏT PER A QUALSEVOL ACTIVITAT EXTRAESCOLAR (escoleta matinera inclosa) que organitzen AUR-ART en el nostre centre el pròxim curs escolar 2015-2016.

– El millor dibuix presentat per els xiquets i xiquetes de 3er i 4t de primària serà premiat amb UN BONO ANUAL GRATUÏT PER A QUALSEVOL ACTIVITAT EXTRAESCOLAR (escoleta matinera inclosa) que organitzen AUR-ART en el nostre centre el pròxim curs escolar 2015-2016.

– Els millor dibuix presentat per els xiquets i xiquetes de 5è i 6è de primària serà premiat amb UN BONO GRATUÏT PER A UN CURS INTENSIU D’ESTIU 2015 DE ALOHA MENTAL ARITHMETIC.

Així mateix, el dibuix guanyador del últim cicle de primària (5è i 6è) serà l’ imatge de la II Festa del LLibre en 2016.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.