Campanya solidària de recollida de joguets. «Un joguet, un somriure»

Ens apropem de nou al Nadal i malauradament, moltes famílies del nostre entorn continuen travessant per moments molt difícils.

 

Per tal motiu i amb el lema Un joguet, un somriure, l’AMPA del CEIP Antonio Armelles posa en marxa per segon any consecutiu la campanya de recollida de joguets per a xiquets i xiquetes de famílies en situació desfavorida, que es faran arribar a través d’organitzacions de caràcter benèfic o solidari de la ciutat de Castelló.

 

Durant la setmana del 9 al 13 de desembre de 2013, se recolliran joguets usats en bon estat que puguen ser aprofitats per altres xiquets. El lliurament haurà de ser en bosses o caixes tancades, identificant en l’exterior les edats dels xiquets destinataris dels joguets. L’AMPA recollirà els materials tots els dies d’eixa setmana en horari de 16 a 17 hores, a la Biblioteca de l’edifici de Primària.

 

Un any més, us animem a que vos sumeu a esta campanya. Moltes gràcies i ¡bones festes!

————–

CAMPAÑA SOLIDARIA DE RECOGIDA DE JUGUETES

«Un juguete, una sonrisa»

 

Nos acercamos de nuevo a la Navidad y desgraciadamente muchas familias de nuestro entorno siguen atravesando momentos muy difíciles.

 

Por tal motivo y con el lema Un juguete, una sonrisa, la AMPA del CEIP Antonio Armelles pone en marcha por segundo año consecutivo la campaña de recogida de juguetes para niños y niñas de familias en situación desfavorecida, que se harán llegar a través de organizaciones de carácter benéfico o solidario de la ciudad de Castellón.

 

Durante la semana del 9 al 13 de diciembre de 2013 se recogerán juguetes usados en buen estado que puedan ser aprovechados por otros niños. La entrega deberá ser en bolsas o cajas cerradas, identificando en el exterior las edades de los niños destinatarios de los juguetes. La AMPA recogerá los juguetes, todos los días de esa semana en horario de 16 a 17 horas, en la Biblioteca del edificio de Primaria.

 

Un año más, os animamos a que os suméis a esta campaña. Muchas gracias y ¡felices fiestas!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.