Cada dijous, concentració contra l’eliminació d’una línia a l’escola

L’AMPA del CEIP Antonio Armelles convoca els pares i les mares del centre  a la concentració que tindrà lloc cada dijous a les 17 h a la porta principal de Primària en contra de l’arranjament escolar. Com sabeu, la iniciativa de la Conselleria d’Educació aposta per l’eliminació de nombroses aules i en el cas del nostre centre, d’una línia de valencià a partir del pròxim curs 2014-2015.

Recordem que tenint en compte la major demanda de les línies de valencià, molts pares i mares es veuran obligats/des a triar altres escoles més allunyades del barri o a triar la línia de castellà, creant tot això un increment de la ràtio, el resultat del qual sempre va en perjudici dels nostres fills i suposa un empitjorament de la qualitat en l’ensenyament.

Us agrairem que traslladeu la informació als vostres contactes per tots els mitjans disponibles. Com sempre, vos esperem per a lluitar pel futur dels nostres fills i filles.

Pròximes concentracions: dijous 13, 20 i 27 de febrer

——————

CADA JUEVES, CONCENTRACIÓN CONTRA LA ELIMINACIÓN DE UNA LÍNEA EN EL COLEGIO

La AMPA del CEIP Antonio Armelles convoca a los padres y madres del centro a la concentración que tendrá lugar cada jueves a las 17 h en la puerta principal de Primaria en contra del arreglo escolar. Como sabéis, la iniciativa de la Conselleria de Educación apuesta por la eliminación de numerosas aulas y en el caso de nuestro centro, de una línea en valenciano a partir del próximo curso 2014-2015.

Recordamos que teniendo en cuenta la mayor demanda de las líneas de valenciano, muchos padres y madres se verán obligados/as a elegir otros colegios más alejados del barrio o a escoger la línea de castellano, creando un incremento de la ratio y como resultado, el perjuicio de nuestros hijos y el empeoramiento de la calidad de la enseñanza.

Os agradeceremos que trasladéis la información a vuestros contactos por todos los medios disponibles. Como siempre, os esperamos para luchar por el futuro de nuestros hijos e hijas.

Próximas concentraciones: jueves 27 de febrero

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.